Maestro Dual
15
GARANCION
VITE

MATERIALE NATYRALE TË PAÇMUESHME DHE MBËSHTETJE NË PESË ZONA


Pse ta zgjidhni?

 • Dysheku më luksoz në Itali nga koleksioni 2018, bashkim i përkryer i natyrës dhe teknologjisë bashkëkohore
 • Dyshek i dyanshëm: dimëror dhe veror, me anë të butë dhe të fortë, me mundësi për katër nivele të ndryshme të mbështetjes
 • Përforcim plotësues i katër anëve të dyshekut për pozitë të përmirësuar të trupit gjatë uljes anësore
 • Shtresa e sfungjerit prej mëllage është e butë, me aftësi të jashtëzakonshme për “ajrosje” dhe e ka efektin e aroma terapisë. Njëherësh, i jep mbështetje dhe komoditet të madh të gjithë trupit
 • Shtresa Aquabreeze e përmirëson qarkullimin e ajrit nëpër dyshek dhe e jep ndjenjën e freskisë
 • Memori shkuma e patentuar Memoform Magnifoam i ofron komoditet plotësues boshtit kurrizor dhe masës së përgjithshme muskulore
 • Shtresa Elioform i jep mbështetje të fortë të gjithë trupit, por nuk gjeneron kompresion
 • Mbulesa apo këllëfi i përpunuar nga sateni dhe viskoza, e shkëlqyer në prekje dhe me pamje luksoze

Si është bërë?
Gjatësia: 35cm
 1. Mbulesa apo këllëfi i përpunuar prej satenit dhe viskozës, është luksoze dhe e shkëlqyer në prekje
 2. Ana dimërore: mbushje me kashmir dhe lesh
 3. Shtresë anti-alergjike dhe anti-bakteriale
 4. Mbushje Memoform magnifoam me memori shkumë të patentuar 2 cm
 5. Përforcimi i të gjitha katër anëve të dyshekut me trashësi prej 5 cm
 6. Shtresë të shkumës prej mëllage me efekt të aroma terapisë 3 cm
 7. Shtresë prej memori shkumës së patentuar Memoform magnifoam 3 cm
 8. Shtresë Elioform 17 cm
 9. Shtresë Aquabreeze me fuqi të madhe të qarkullimit të ajrit 3 cm
 10. Shtresë prej memori shkumës së patentuar Memoform magnifoam 2 cm
 11. Shtresë anti-alergjike dhe anti-bakteriale
 12. Ana verore: mbushje me lino dhe mëndafsh

E rekomanduar për partnerët me nevoja të ndryshme, për ata që nuk bëjnë kompromise dhe të cilët preferojnë luksin në shtëpitë e tyrë

Niveli i komfortit
E fortë
Mesatarisht e fortë
Mesatarisht e butë
E butë
Super e butë
Dimensionet 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Çmimi 100.000 114.000 153.000 173.000 195.000 215.000 244.000

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.


Maesto – Njëri prej dyshekëve më luksoz tëMagniflex, dysheku i vetëm i cili e përmban në vete shkumën e re Aquabreeze, e cila ka fuqi të madhe të ajrosjes dhe e përmirëson qarkullimin e ajrit nëpër dyshek.

Përbëhet prej tetë shtresave të ndryshme të cilat prej më parë do ta ndjejnë mbulesën e jashtëzakonshme, e përpunuar prej satenit dhe viskozës, luksoze dhe e mrekullueshme në prekje e cila është e mbushur nga të dyja anët, njëra anë është e mbushur me kashmir dhe lesh ndërsa ana tjetër është e mbushur me lino dhe mëndafsh.

Përqafimi i butë i cili është simbol i këtij modeli të dyshekut është rezultat i shtresës prej shkumës prej mëllage e cila jep aromë të shkëlqyer dhe e çliron sistemin nervor dhe 7 cm mbushje me memori shkumën e patentuar dhe unike Memoform magnifoam.

Ky dyshek i çliron të gjitha pikat e presionit dhe thjeshtë nuk lejon të ndjeni ndonjë presion gjatë fjetjes dhe pikërisht kjo e bën dyshek të përkryer në shtratin tuaj.

Dualcore teknologjia është e mirë plotësuese të cilin ky dyshek  2 në 1 e siguron, për partnerë të cilët gjumin e tyre nuk ua japin askujt