Geogreen Wave

Forma e valëzuar I jep mbështetje qafës duke marrë peshën e kokës dhe duke ofruar zgjidhje për rehati të dyfishtë.


Pse ta zgjidhni?

  • Shkumë Geomemory e pasur me aloe vera dhe ekstrakt soje është e rregulluar në përputhje me peshën e qafës dhe kokës, duke ofruar mbështetje muskujve dhe relaksim të përsosur.
  • Mbështjellës i përbërë nga 100% pambuk organik e certifikuar nën GOTS standarde.
  • E rekomanduar për njerëzit që duan jastek të butë dhe më të ulët dhe ata që vuajnë nga alergjitë.
  • Forma e valëzuar mbështet qafën dhe merr peshën e kokës, duke ofruar zgjidhje të dyfishtë për rehati.

çmimi:

60 x 43 x 10/11cm - 6.100

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
Cotton Wave - forma specifike ergonomike, e kombinuar me shkumën më të mirë, të dendur Geomemory, e cila është pasur me ekstrakte të aloe verës, jep mbështetje të përsosur për kokën dhe qafën, ndërsa ju relaksoheni dhe çlodheni, në sajë të vajrave thelbësore që përmban shkuma e bëjnë këtë jastëk unik dhe të pazëvendësueshëm.

Formë e valëzuar është më e theksuar në njërën anë, që në mënyrë të përkryer merr peshën e kokës, kështu që të shmangen pasojat negative siç është qafa e bllokuar.

Mbështjellësi i këtij jastëku përbëhet nga pambuku i pastër organik sipas standardeve GOTS dhe si i tillë është i butë dhe i përsosur për lëkurën.I njëjti, lehtësisht del dhe mund të lahet.