Futon


çmimi:

60 x 200cm - 14.900

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.


Dysheme e butë për ushtrim që përbëhet nga 2cm Elioform shkumë dhe  1 cm Magnifoam shkumë të kujtesës. Mbështjellësi i përpunuar nga 100% pambuk organik, e çertifikuara sipas standardit GOTS  e cila e mban sipërfaqen të thatë dhe higjienike. Nuk rrëshqet.