Fashion Medicare
10
GARANCION
VITE

ME SHTRESË MJEKËSORE TË FORTË, POR TË BUTË PËR GJUMË TË SHËNDETSHËM


Pse ta zgjidhni?

  • Dyshek i dyanshëm: me anë të butë dhe të fortë – mbështetje anatomike dhe ortopedike
  • Ana e butë është e përpunuar nga memori shkuma e patentuar Memoform Magnifoam e cila përshtatet sipas nxehtësisë dhe tensionit të trupit
  • Eliosoft i jep mbështetje të fortë të gjithë trupit, por nuk gjeneron kompresion
  • Mbulesa e përpunuar nga pëlhura e trajtuar në mënyrë mjekësore, rezistuese ndaj grimcave dhe pluhurit

Si është bërë?Gjatësia: 22cm
  1. Mbulesa e përpunuar nga pëlhura e trajtuar në mënyrë mjekësore, rezistuese ndaj grimcave dhe pluhurit
  2. Mbushje Memoform magnifoam me memori shkumë të patentuar 2 cm
  3. Shtresë anti-alergjike dhe anti-bakteriale
  4. Shtresë izoluese
  5. Shtresë Eliosoft 18 сm

i rekomanduar për të gjithë ata të cilët preferojnë mbështetje të butë dhe nuk heqin dorë prej përfitimeve të shkumës memori

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 21.900 29.000 33.500 39.000 44.000 49.000 54.000

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Fashion Medicare – ky është dyshek i cili me komoditetin dhe delikatesën e tij do t’ju përvetësojë menjëherë. Struktura e tij themelore është e përbërë prej shtresës Eliosoft dhe ka karakteristika të shkëlqyera ortopedike dhe është zgjedhja më e mirë për të gjithë ata të cilët preferojnë dyshek më të butë. Sipërfaqja e tij është e mbështjellë me pëlhurë e cila ka aftësi për ajrosje dhe lejon që ajri të qarkullojë, që e bën këtë dyshek si një prej dyshekëve më të freskët dhe më higjienik.