Ergo Due


Specifikime

  • Kornizë e përbërë prej ahut
  • Pllaka ergonomike
  • 26 listela prej ahut
  • Dy motorë të instaluar në një trup
  • Mundësi për përshtatjen e fortësisë
  • Amortizerë gome
  • Ngritëse të pavarura për kokën, shpatullat, kraharorin dhe këmbët
  • Artikulime të dyfishta
  • Telekomandë
  • Lartësia e kornizës 7x2,5 cm
Dimensionet 80 x 200 90 x 200 100 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200
Çmimi 49.100 55.500 61.500 99.000 110.500 116.500

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.