Cotton Standard

Forma tradicionale e përmbajtes së sapunit.


Pse ta zgjidhni?

  • Shkuma Geomemory e patentuar e pasur me aloe vera dhe ekstrakt soje është e rregulluar në përputhje me peshën e qafës dhe kokës, duke ofruar mbështetje muskujve dhe duke ofruar relaksim të përsosur.
  • Mbështetje e përbërë nga 100% pambuk organik të çertifikuar nga GOTS standardet.
  • E rekomanduar për njerëzit që duan jastëk të butë dhe më të ulët dhe ata që vuajnë nga alergjitë.
  • Forma tradicionale e përmbajtes së sapunit, e preferuar për shumicën e njerëzve.

çmimi:

72 x 42 x 12cm - 7.000
72 x 42 x 15cm - 7.500

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
Cotton Standard -  Jastëku me standard tradcional, këtë herë në lidhje me natyrën.

Jastëku i përpunuar me shkumën më të mirë të kujtesës Geomemory, e cila është pasur me ekstrakte  të aloe verës, që jep mbështetje të përsosur për kokën dhe qafën, ndërsa ju relaksoheni dhe çloheni  falë vajrave thelbësore që shkuma përmban.

Mbështjellësi përbëhet nga pambuku i pastër organik sipas standardeve GOTS dhe si i tillë është një kontakt i butë, dhe o përsosur me lëkurën. I njëjti, lehtësisht mund të del dhe të lahet.