Cotton Caresse
15
GARANCION
VITE

Nga natyre e paprekur e Toskanës, garancion për një gjum të qetë


Pse ta zgjidhni?

  • Një nga modelet më natyrale të dyshekëve dhe i vetmi i cili posedon çertifikatën GOTS.
  • Dyshek i dyanshëm: anë të butë dhe të ashpër, me mundësinë për tri nivele të ndryshme të mbështetjes.
  • Shtresa me shkumën Geomemory, e pasur me aloe vera dhe ekstrakt soje ofron mbështetje të veçantë anatomike dhe rehati.
  • Shtresa Ekogreen ofron mbështetjen e duhur të shtyllës kurrizore dhe butësisht e mban trupin në një pozicion natyror.
  • Këllëf i përbërë nga 100% pambuk organik, anti-alergjik dhe anti bakterial, e cila lehtë mund të nçjerret dhe tëlahet.

Si është bërë?Gjatësia: 25cm
  1. Këllëf i përbërë nga 100% pambuk organik të certifikuar sipas standardeve GOTS
  2. Shtresa prej shkumës unitake Geomemory, e pasur me aloe vera dhe soje ekstrakt 3cm
  3. Anti-alergjik për rehati shtesë
  4. Shtresa prej shkumës unitake Geomemory, e pasur me aloe vera dhe soje ekstrakt 3cm
  5. Shtresa Ekogreen - material elastik ortopedik e përbëre në bazë të vajrave thelbësore dhe ujit 20cm

Rekomandohet për të gjithë ata që kanë probleme të frymëmarrjes dhe probleme me alergji

Niveli i komfortit
E fortë
Mesatarisht e fortë
Mesatarisht e butë
E butë
Super e butë
Dimensionet 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Çmimi 69.300 90.900 105.900 121.300 136.200 150.300 165.900

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.


Pambuk Caresse - Ky model i  dyshekut  siguron mbështetjen e duhur anatomike dhe ortopedike për të gjithë trupin, e cila është një garancion për gjumë të qetë dhe të thellë pa rotullime brenda natës.

Ndjenja e  veçantë e prejkes së butë të lëkurës me këllëfin prej kadifeje të përpunuar nga  pamubuk 100% organik , e çertifikuar sipas standardeve GOTS. Ju shtyn të kërkoni edhe më shumë mbrëmje për të flejtur dhe të zgjoheni në këtë dyshek.

Pambuk Caresse mund të krahasohet me kopsht të vogël,  të gjelbër ku ju ndiheni gjithmonë të mirëpritur dhe të kënaqur për klimën optimale që mbizotëron atje, aromat e mrekullueshme që përhapen rreth jush dhe erë të qetë që sjell freski.

Këtë ndjenjë identike e merrni nga shkuma e e dendur e  kujtesës - Geomemory e cila është e pasuruar me ekstrakte aloe vera dhe me vajra esenciale që ju qetëson ndërsa ju fleni , përderisa trupin juaj dhe unazat kurrizore lirohen nga presioni.

Që ky  udhëtim të ketë  një përfundim të përkryer kujdeset baza e fortë e  këtij dyshek, e cila përbëhet  nga material elastik dhe ortopedik bazuar në vajra esenciale dhe uj.

Dhe përderisa ju jeni njëri prej atyre ngeleni të vendosur në qëndrimin tuaj dhe nuk heqni dorë nga dëshirat tuaja, këtu është Dualcore teknologjia, më saktësisht dy dyshekët e adaptueshëm që ju mund t’i ktheni dhe ta zgjedhni anën që juve ju përshtatet më tepër.