Comfort Dual
12
GARANCION
VITE

Patenta e NASA për termo rregullimin në shtëpinë tuaj


Pse ta zgjidhni?

  • Dyshek i dyanshëm: shtresë të butë dhe të ashpër në të njetën kohë, me mundësi për tre nivele të ndryshme të mbështetjes
  • KëllëfiiI mbushur me Memoform Magnifoam shkumën e kujtesës që përshtatet me temperaturën dhe shtypjen e trupit tuaj.
  • Shtresa shtesë 5cm e patentuar me Memoform Magnifoam shkumën e kujtesës që ofron rehati shtesë për kurizin dhe sistemin e përgjithsëm muskulor.
  • Shtresa Elioform siguron mbështetje të fortë për gjithë trupin, por nuk shakton ngjeshje.
  • Mbështjellësi I bërë prej fije mëndafshi, e cila vepron si një termo rregullator i lehtë mund të nxjerret dhe të lahet.

Si është bërë?Gjatësia: 25cm
  1. Këllëf i bërë prej mëndafsh pëlhure që vepron si një termo rregullator
  2. Me shkumën e kujtesës Magnifoam Memoform 2cm
  3. Shtresa anti-alergjik që mundëson qarkullimin e ajrit
  4. Shtresa nga shkuma e kujtesës Memoform magnifoam 5cm
  5. Shtresa Elioform 17cm

E rekomanduar për partner me nevoja të ndryshmë dhe ata që vuajnë nga temperatura të ndryshme trupore

Niveli i komfortit
E fortë
Mesatarisht e fortë
Mesatarisht e butë
E butë
Super e butë
Dimensionet 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Çmimi 53.700 71.600 79.700 89.500 99.900 110900 116.400

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.


Comfort Dual - është bërë  për të përmbushur nevojat e ndryshme të individëve të ndryshëm.

Një nga dyshekët më të mirë që posedojnë veti anatomike, ortopedike dhe ergonomik.

Ndërsa shtresa Elioform kujdeset për pozicionin e saktë të shpinës suaj, Magnifoam shkuma e kujtesës e cila ka nëpërbërjen e vetë  si dhe një shtresë e veçantë që jep një ndjenjë të veçantë të butësisë dhe rehatisë. Pëlhura Outlast vazhdon të  rregullojë temperaturën e trupit gjatë natës,  si qershia mbi torte për një kënaqësi maksimale.

Duke investuar në Comfort Dual 10, ju investoni në gjumë çlodhës të garantuar, pa rrotullime dhe zgjim brenda natës.