Classico Wave

Forma e valëzuar jep mbështetje për qafën dhe merr peshën e kokës duke ofruar zgjidhje të dyfishtë për rehati.


Pse ta zgjidhni?

  • Forma e valëzuar i jep mbështetje qafës dhe e ndërmerr peshën e kokës, duke ofruar zgjidhje të dyfishtë për komoditet
  • Shkuma Memoform Magnifoam formohet dhe përshtatet sipas peshës së qafës dhe kokës, duke ofruar mbështetje të përkryer dhe çlirimin e muskujve.
  • Mbulesa është e përpunuar nga pëlhura Coolmax Coolmax e cila e zvogëlon djersitjen dhe i shmang pasojat e panevojshme si qafën e paralizuar
  • Airyform përpunimi mundëson qarkullim më të madh të ajrit.
  • Rekomandohet për njerëz të cilët duan jastëkë më të butë dhe më të ulët

çmimi:

70 x 39 x 11cm - 3.990

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
The Wave - Kombinimi i formës ergonomike e këtij jastëku në pjesën e sipërme , me formën standarde në pjesën e poshtme, e bën The Wave mbështetës të pakrahasueshëm për qafën dhe kokën. Forma e valëzuar është më e theksuar në njërën anë, që në mënyrë të përkryer merr peshën e kokës, kështu  që shmangen pasojat negative si që është një qafë e bllokuar.

Sistemi Airyform lejon që ajri të qarkullojë nëpër jastëk, me çdo lëvizje të kokës dhe i mundëson lëkurës të qëndrojnë e shëndetshme dhe e freskët.