Classico Standard

Forma tradicionale e përmbajtes së sapunit, e pëlqyeshme nga shumica e njerëzve.


Pse ta zgjidhni?

  • Memoform Magnifoam forma e shkumës e përshtatur në përputhje me peshën e qafës dhe kokës, duke ofruar mbështetje të përsosur dhe relaksim të muskujve.
  • Mbështjellësi i përbërë nga pëlhura Coolmax redukton djersitjen dhe shmang pasojat e padëshiruara si qafa e bllokuar.
  • E përgaditur me sistemin Airyform lejon qarkullim më të madh të ajrit.
  • Rekomandohet për njerëz të cilët duan jastëkë më të butë dhe më të ulët.

çmimi:

72 x 42 x 12cm - 4.590
72 x 42 x 15cm - 4.990

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
Standard - ruan formën e jastëkut standard, por ajo është e vetmja gjë që është e ngjashme me jastëk tjerë të zakonshëm. Ky model i thjeshtë dhe elegant është bërë prej shkumës Memoform Magnifoam, sistemi Airyform lejon që ajri të qarkullojë nëpër jastëk, me çdo lëvizje të kokës dhe i mundëson lëkurës të qëndrojë e shëndetshme dhe e freskët.

Çarshafi i përbërë nga pëlhura Coolmax që redukton djersitjen dhe shmang efektet anësore të qafës siç ështq bllokimi i qafes.