Baby Bamboo
6
GARANCION
VITE

Mbështetje e përkryer për fëmijët që rriten


Pse ta zgjidhni?

  • Shtresa Eliosoft ofron mbështetjen e duhur për shtyllën kurrizore dhe e mban trupin në pozicionin e duhur, të butë, por në mënyrë të vendosur
  • E veshur me pëlhurë bamboo

Si është bërë?


Gjatësia: 10cm
  1. Këllëf i përbërë prej pëlhure bambu
  2. Shtresë Anti-alergjike e mbushur me butësi
  3. Shtresa Elioform 8cm

Препорачан

Niveli i komfortit
E fortë
Mesatarisht e fortë
Mesatarisht e butë
E butë
Super e butë
Dimensionet 60 x 120 65 x 120 60 x 130 70 x 140
Çmimi 8.600 9.000 9.000 12.150

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.


Baby Bamboo - dyshek më i mirë që kujdeset për shëndetin dhe komoditetin e foshnjave dhe fëmijëve që rriten.

Ky dyshek përbëhet nga një nënshtresë e përbërë nga shkuma Eliosoft që ofron shkallën e duhur të qëndrueshmërisë, duke siguruar një mbështetje të fortë por të butë në pjesën e shpinës, e cila është e rekomanduar për periudhën e rritjes intensive dhe pozicionin e duhur ortopedik të fëmijës gjatë gjumit.

Fëmija është i mbrojtur plotësisht nga alergjia dhe problemet e frymëmarrjes, sepse dysheku është me strukturë të ajrosjes dhe nuk lejon mbajtjen e pluhurit dhe bakterieve. Këllëfi i Baby Bamboo përbëhet nga materiale 100% natyrale: 62% pambuk dhe 38% bambu, që është e butë për lëkurën, gjithmonë i freskët dhe higjienik. M gjithatë Bamboo, ka veti unike të cilat plotësojnë kujdesin shëndetësor.

Pëlhurë Bambu mbron dyshekun nga bakteriet dhe mikroorganizmat dhe ruan temperaturën natyrore  të trupit.