Armonia Latex
15
GARANCION
VITE

Përzierje e përsosur e materialeve natyrore dhe teknologjisë së përparuar


Pse ta zgjidhni?

 • Një nga modelet më e natyre të dyshekëvedhe i vetmi që përmban një shtresë të latexit natyror.
 • Dyshek i dyanshëm : ana e butë dhe ajo e fortë, me mundësinë e tri niveleve të ndryshme të mbështetjes.
 • Shtresa e latex natyror është material fleksibël dhe ergonomik i cili lejon një rrjedhë të përkyrer të ajrit në dyshek.
 • Memoform Magnifoam shkuma e kujtesës e patentuar ofron rehati shtesë për kurizin dhe muskujt.
 • Shtresa Eliosoft dhe Elioform sigurojnë zonën e duhur për mbështetjen e shtyllës kurrizore dhe butësisht të mbajë trupin në një pozicion natyror.
 • Këllëf i përbërë nga pëlhura prej fijeve artificiale, prekje e shkëlqyeshme, e cila lehtë mund të nxjerret dhe lahet.

Si është bërë?Gjatësia: 32cm
 1. Këllëf i përbërë prej pëlhurës së fijeve të mëndafshit
 2. Magnifoam Memoform shkuma e kujtesës e patentuar 2cm
 3. Supere butë për rehati shtesë
 4. Mbushës i brendshëm i përpunuar nga latex 6cm
 5. Shtresa Eliosoft, e krijuar përkatësisht për mbështetje më të mirë të zonës 11cm
 6. Shtresa Elioform, e krijuar përkatësisht për mbështetje më të mirë të zonës 11cm

E rekomanduar për ata që duan pushim higjienik dhe që i dijnë përfitimet e latex

Niveli i komfortit
E fortë
Mesatarisht e fortë
Mesatarisht e butë
E butë
Super e butë
Dimensionet 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Çmimi 85.900 112.800 131.400 149.000 167.500 184.500 203.500

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.


Armonia Latex - dyshek për ata qe synojnë një pushim të shëndetshme dhe higjienik, por  dhe duamn luksin në shtëpinë e tyre.

Ai përbëhet nga një kombinim i latex dhe polimerit të ujit. Në sajë të strukturës së saj fleksibël ofron pozicionin e saktë të shpinës, pavarësisht peshës trupore. Përveç kësaj, ai lejon relaksim të muskujve dhe përmirëson qarkullimin e gjakut.

Teknologjia e përmirsuar e limir të ajrit, strukturën e patentuar Airyform, siguron një pushim të shëndetshëm dhe higjienik, duke shmangur praninë e lagështisë, rritjen e numrit të baketrieve, mykut dhe praninë e parazitëve që shkaktojnë alergji të shumta.

Zgjedhje e përkryer për atletët dhe njerëzit me masë të madhe të muskulore.