Aplikimi për zgjedhjen e dyshekut ideal
Përgjigjuni disa pyetjeve të thjeshta për të gjetur dyshekun më të mirë për ju Filloni me testin
Shkruani lartësinë dhe peshën tuaj
Konstrukti dhe tiparet e trupit tuaj janë faktorët më të rëndësishëm gjatë zgjedhjes së dyshekut të përsosur. Indeksi i ngurtësisë së një dysheku përcaktohet nga pesha e trupit tuaj.
50-79 kg 80-109 kg 110 kg / over
100-165 cm 50-79 kg
100-165 cm
80-109 kg
100-165 cm
110 kg / over
100-165 cm
166-185 cm 50-79 kg
166-185 cm
80-109 kg
166-185 cm
110 kg / over
166-185 cm
186 cm / over 50-79 kg
186 cm / over
80-109 kg
186 cm / over
110 kg / over
186 cm / over
Cilës grup moshë i përkisni?
Trupi ndryshon dhe zhvillohet me kalimin e viteve. Dysheku i fortë rekomandohet për fëmijët në rritje dhe zhvillim, ndërsa për të rinjtë dhe të rriturit teknologjia më e re mundëson modele super të butë të dyshekëve për më shumë komoditet dhe kënaqësi gjatë gjumit.
 • 0/12
 • 13/26
 • 27/40
 • 41/60
 • 61/75
 • 76+
Cili është vendi juaj i preferuar për të fjetur?

Dyshekët Magniflex përshtaten në mënyrë të përkryer me formën e trupit tuaj, në varësi të pozicionit në të cilën ju jeni duke fjetur.

Modeli ideal i një dysheku do të ju lejojë qëndrimin e duhur në shpinë, pavarësisht nga pozicioni në të cilën ju fleni.

 • Mbi stomak
 • Mbi shpinë
 • Anësh
Çfarë lloj dysheku ju preferoni?
Karakteristikat tuaja trupore dhe pozicioni në të cilën ju fleni nuk janë të vetmit faktorë kur zgjedhin dyshekun e përsosur. Indeksi i fortësisë është një tjetër faktor i rëndësishëm.
 • I butë
 • Mesatarisht i fortë/butë
 • I fortë
Temperatura e trupit është gjithashtu faktor i rëndësishëm për ëndërrat tuaja. Brenda natës shpesh është ...
Zgjedhja e dyshekut ideal gjithashtu mund të ndihmojë për të rregulluar temperaturën e trupit dhe për të ju shmangur djersitjes apo ndjenjës së të ftohtit.
 • Nxehtë
 • Këndshëm
 • Ftohtë
Dysheku ideal do të ndihmojë në largimin e dhimbjeve të trupit tuaj. A keni probleme ...?
Modeli i vërtetë i dyshekut mund të përmirësojë shëndetin tuaj dhe cilësinë e jetës.
 • Dhimbje qafe
 • Dhimbje të shpinës
 • Reuma
 • Qarkullim
 • Dhimbje të eshtrave
 • Немате болки
A keni probleme me alergji?
Nëse vuani nga alergjia nuk duhet të kujdeseni vetëm nga ajri që merni nga jashtë, por edhe kushtet në shtëpi. Dysheku ideal do të ndihmojë në parandalimin e alergjive, kështu që problemet me astmën, kollin, teshtitjet, ndryshimet alergjike të lëkurës dhe sytë e përlotur do të zhduken.
 • Po
 • Jo
Na tregoni karakterin tuaj dhe ne do të ju tregojmë se si të fleni!
Teknologjia dhe materialet e përdorura për të bërë dyshekun tuaj ideal duhet të lidhen me karakterin dhe besimet tuaja.
 • Të dashuruar me natyrën
 • Sportist
 • Të varur nga teknologjia
Rezultatet

Një të tretën e jetës tonë ne e kalojmë duke fjetur më saktësisht në dyshek. Cilësia e jetës në dy të tretat tjera të jetës varet tërësisht nga cilësia dhe gjumi i shëndetshëm.

Investimi në dyshek ideal është një investim në shëndetin tuaj, humorin dhe produktivitetin!

Magniflex ju uron gjum të ëmbël!

 • Почеток
 • Висина и тежина
 • Возраст
 • Позиција
 • Поддршка
 • Потење
 • Болки
 • Алергии
 • Карактер
Rezultatet