3D Fashion
10
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Медицинска цврста, но нежна поддршка за здрав сон


Зошто да го изберете?

  • Двостран душек: мека и тврда страна - анатомска и ортопедска поддршка
  • Меката страна е изработена од патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која се прилагодува на телото според неговата топлина и притисок
  • Eliosoft јадрото дава цврста подлога на целото тело, но не генерира компресија
  • Навлака изработена од медицински третирана ткаенина, отпорна на грини и прашина

Како е направен?Висина: 22cm
  1. Навлака изработена од медицински третирана ткаенина, отпорна на грини и прашина
  2. Memoform magnifoam полнење со патентирана мемори пена 2 см
  3. Анти-алергиска и анти-бактериска влошка
  4. Изолациска влошка
  5. Eliosoft јадро 18 сm

препорачан за оние кои претпочитаат мека поддршка, и не се откажуваат од придобивките на мемори пената

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 30.300 40.400 45.000 50.500 56.800 62.500 65.800

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


3D Fashion – ова е душек кој со својата удобност и префинетост веднаш ќе ве освои. Неговата срцевина изработена од Eliosoft јадро има одлични ортопедски карактеристики и е најдобар избор за оние кои претпочитаат помек душек. Неговата површина е обложена со ткаенина која има способност да дише и дозволува воздухот да циркулира, што го прави овој душек еден од најсвежите и најхигиенски душеци.