Голема есенска акција - Попусти до 50%

MAGNIFLEX – НАЈДОБРИТЕ ИТАЛИЈАНСКИ ДУШЕЦИ И ПЕРНИЦИ Ви ја највуваат големата есенска кампања „ЗА ПОДОБРО УТРЕ“ со следниве неверојатни попусти:

Објавено на 18 Септември, 2017 во iDream магазин

MAGNIFLEX – НАЈДОБРИТЕ ИТАЛИЈАНСКИ ДУШЕЦИ И ПЕРНИЦИ Ви ја највуваат големата есенска кампања „ЗА ПОДОБРО УТРЕ“ со следниве неверојатни попусти:

ПЕРНИЦИ:

- 50% попустна моделите на перници OUTLAST STANDARD и MAGNIGEL STANDARD

- 30% попустна моделите на перници VIRTUOSO MALLOW, VIRTUOSO MALLOW MAXI и VIRTUOSO SOFT

-20% попустна моделите на перници GEOGREEN STANDARD, GEOGREEN STANDARD MAXI и GEOGREEN WAVE

-20% попустна моделите на перници PIUMA, DUVET D’OCA и ROLLOBULES

-20% попустна моделите на перници MAGNIGEL STANDARD MAXI, DOUBLE STANDARD и MAGNIGEL WAVE

-20% попустна моделите на перници OUTLAST STANDARD MAXI и OUTLAST WAVE

-20% попустна моделите на перници MEMORY STANDARD, MEMORY STANDARD MAXI и MEMORY WAVE

ДУШЕЦИ:

-20% попуст на моделот на душек ARMONIA LATEX

-20% попуст на моделот на душек LEONARDO DUAL

-10% попуст на моделот на душек COTTON CARESSE

-10% попуст на моделот на душек COMFORT DUAL

-10% попуст на моделот на душек MEMORABILE

-10% попуст на моделот на душек MAGNI


*** Попустите важат на димензиите на душеци кои ги имаме на залиха